Geplande Lean trainingen

Lean Six Sigma Lean Six Sigma is een management benadering die de twee individuele specialismen van Lean en Six Sigma heeft gemixt. De focus van Lean gaat over snelheid, efficiëntie en het wegnemen van verspilling uit een proces. Six Sigma richt zich op de effectiviteit en het verwijderen van fouten.

Gecombineerd geïmplementeerd ontstaat een krachtig management tool dat de prestaties van een organisatie sterk kan verbeteren. Lean Six Sigma helpt u om snel verbeteringen aan te brengen, in een productie of diensten georiënteerde organisatie.

Training in de Six Sigma benadering helpt uw organisatie de kwalitatieve voordelen van Six Sigma te bereiken, met een grotere snelheid door het tegelijkertijd toepassen van Lean.
Lean Six Sigma is een aanvulling op onze Lean IT-certificering, die de Lean principes toepast in een IT-omgeving. Lean Six Sigma is generiek en kan worden toegepast op elk bedrijfsproces. De certificeringen volgen het bekende "belt-systeem". Yellow, Green en Black belt zijn de niveau's in oplopende volgorde.

Vooralsnog is GoodSense geaccrediteerd voor het geven van Yellow Belt trainingen en het afnemen van examens op dat niveau.
Kijk hier voor meer informatie of het inschrijven op een training van het open rooster.Lean Six Sigma