De druk op organisaties is groot om werkende oplossingen binnen steeds krappere tijdsintervallen op te leveren, zonder dat de kwaliteit geweld wordt aangedaan. Deze Agile vorm van werken – niet meer het alleenrecht binnen software ontwikkeling – staat soms op gespannen voet met de traditionele vorm van projectmanagement.

DSDM - Agile ProcessMet Agile Projectmanagement by Bridge krijgt u een best practice training waarin Agile management en productrealisatie wordt gecombineerd met corporate planning en control. U leert:

  • een flexibel maar beheersbaar proces vorm te geven om iteratief resultaten op te leveren,
  • optimaal gebruik te maken van de aanwezige kennis en kunde én
  • Agile technieken en modellen toe te passen om krappe tijdslimieten te realiseren.

Niet door gebrek aan technologie maar door menselijk falen mislukt het merendeel van de projecten. Met Agile Projectmanagement by Bridge wordt de effectiviteit van de samenwerking vergroot om de gewenste resultaten op te leveren. De training is pakket- onafhankelijk; u hoeft geen pakket aan te schaffen om de best practice in eigen omgeving te kunnen toepassen.

MoSCoW prioriteringAgile-Planning-PokerU leert in deze ééndaagse training Agile technieken zoals MoSCoW prioritering, interatieve ontwikkeling, timeboxing en Planning (poker) toe te passen in een groep van maximaal 15 deelnemers binnen de Agile rollen en verantwoordelijkheden. Met een gegeven business plan leert u voortdurend prioriteiten te stellen, risico’s te onderkennen en op te leveren resultaten binnen de gegeven increments af te stemmen met uw teamleden. U bespreekt de voortgang, neemt besluiten en handelt zoals afgesproken.

 

 

Voor wie bestemd? 

Deze training is bestemd voor alle professionals die te maken krijgen met een Agile benadering van projectmanagement. U:

  • maakt deel uit van een Agile Projectteam,
  • vertegenwoordigt de business en heeft vaak afstemming met dergelijke teams,
  • u bent ontwikkelaar en krijgt te maken met een Agile benadering van uw eigen werkzaamheden,
  • of bent leidinggevende met de taak om Agile Projectmanagement in te voeren in uw directe werkomgeving.

Werkmethode

  • Klassikaal, maar binnen metafoor van de simulatie
  • In teamverband voert u werkzaamheden uit, reflecteert u op uw handelen en dat van uw teamgenoten, bespreekt u de theorie en krijgt instructie en treft u de noodzakelijke voorbereidingen voor de volgende cyclus
  • In totaal doorloopt u tijdens een trainingsdag minstens drie keer deze cyclus.

BridgeBent u geïnteresseerd in deze Agile Business Simulatie voor uw afdeling, neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor een offerte.