Cobit5

GovernanceCobit5Cobit biedt een end-to-end zakelijke weergave van de governance van IT, als gevolg van de centrale rol van informatie en technologie in het creëren van waarde voor ondernemingen van alle groottes. Cobit5 is ideaal voor assurance, security, risico, privacy en compliance managers die betrokken zijn bij het bestuur en het beheer van informatie en informatiesystemen.

 

Lean en Six Sigma

Lean-ITLean Six SigmaLean is een andere wijze van denken. Lean bestaat uit een verzameling van methoden gericht op het verbeteren van efficiency door het elimineren van verspillingen. Sleutelbegrippen zijn voorraad reduceren, omsteltijd verkorten, standaardiseren en het creëren van doorstroming.

Lean ManufactoryLean Six Sigma is een management benadering die de twee individuele specialismen van Lean en Six Sigma heeft gemixt. De focus van Lean gaat over snelheid, efficiëntie en het wegnemen van verspilling uit een proces. Six Sigma richt zich op de effectiviteit en het verwijderen van fouten.

De Lean Six Sigma Academy (LSSA.eu) heeft een overeenkomst gesloten met APMG International om certificering op het gebied van Lean Six Sigma toegankelijk te maken voor de aangesloten Accredited Training Organisations. GoodSense is al geaccrediteerd voor het geven van training en het afnemen van examens op Yellow Belt niveau, en Green Belt en Black Belt volgen snel.

Business Simulaties

GoodSense geeft "Learn from Experience" concreet vorm door de inzet van Business Simulaties. Interactieve workshops als leerinterventie waarin een team van deelnemers in een fictieve, uitdagende context rollen en processen ervaart en door middel van reflectie ervaart en leert. Het thema en de metafoor binnen de simulatie bieden de mogelijkheid om Best Practices ook daadwerkelijk direct toe te passen en mee te experimenteren.

Bridge Control-it