> Download de flyer.

De bewuste keuze voor een kleinschalige persoonlijke aanpak van onze opleidingen maakt een snelle en flexibele inzet mogelijk van uw medewerkers na afloop van de gevolgde opleiding. Vooraf worden in een gesprek uw opleidingsbehoeften in kaart gebracht. Dit om de training zo volledig mogelijk op uw basis van uw wensen samen te stellen.

Een opleiding kan klassikaal in opeenvolgende dagdelen worden afgelegd. Ook is een combinatievorm van zelfstudie en klassikaal mogelijk. Daarnaast bieden wij de ruimte voor één op één trainingen. Hierbij heeft de student de volledige aandacht heeft van onze docent. De deelnemer kan gericht zijn/haar vragen stellen en is zo verzekerd van een uitstekende, volledig op de cursist afgestemde training. Klik voor een overzicht aan opleidingsvormen en ons volledige trainingsaanbod.

Trainingen vinden plaats bij GoodSense in Aalsmeer, maar kunnen ook bij u op uw locatie worden aangeboden.

De mix van vakbekwame, praktijkgerichte docenten, uitstekend cursusmateriaal en persoonlijke aandacht zijn de factoren die leiden tot een succesvolle opleiding.

Uiteraard ontvangt iedere cursist een certificaat als bewijs van deelname of diploma na het succesvol afleggen van een examen.

Microsoft Office Word Basis niveau 1
Microsoft Office Word Vervolg niveau 2

Microsoft Office Excel Basis niveau 1
Microsoft Office Excel Vervolg niveau 2

Microsoft Office Outlook

Microsoft Office PowerPoint

Microsoft Office Access Basis niveau 1
Microsoft Office Access Vervolg niveau 2