Geplande trainingen

Opleiding en consultancy
GoodSense is opgericht in 2001 vanuit een organisatie waarbij ICT detachering en opleidingen een belangrijke rol speelde. GoodSense verzorgt tegenwoordig opleidingen op het gebied van Governance, Cobit5, MSP®, PRINCE2®, ITIL®, P3O®, ISO/IEC 20000, IPMA®, Projectmanagement, Agile PM™, Scrum, Lean SixSigma™, Lean IT™, TMap®, Servicemanagement, ASL en BiSL.

Consultancy
GoodSense levert uitsluitend ervaren specialisten. Een consultant++ om het maar zo te noemen. Want niet alleen de methode is belangrijk, maar ook weten wat er in de markt en in de praktijk gebeurt.
Met u meedenken bij belangrijke nieuwe ontwikkelingen en daar ook een goede invulling aan geven! Natuurlijk is de juiste persoon voor de job belangrijk, maar dan wel met de juiste bagage qua opleiding en tooling. Onze mensen komen goed beslagen ten ijs; met de trainingen die we zelf verzorgen, ook voor onze relaties, en de coaching voor extra ondersteuning waar gewenst.

Trainingen met meer inhoud
Wij leiden op voor officiële examens en doen dat bij voorkeur met een opmaat gemaakte training. De examens worden bij GoodSense of bij u op locatie afgenomen.
Natuurlijk is het behalen van een certificaat belangrijk maar de organisatie moet ook baat hebben bij de verworven kennis. Maatwerk vooraf bepalen is een mogelijkheid maar wij staan u ook graag bij op consultancy basis om het geleerde in de praktijk te brengen.

GoodSense, learn from experience!

GoodSense organisatie
De pijlers van onze organisatie staan stevig verankerd door aandacht voor onze mensen, opleidingen, coaching en een vlotte en secure administratieve afhandeling. Daarnaast is ons motto sinds de oprichting in 2001 dat we werken met plezier! Dat dragen we graag uit en we hopen dat het aanstekelijk werkt.
Wij staan voor inzicht en helderheid en beginnen altijd met een intake. Of het nu gaat om een enkel consult, een training of het doorvoeren van veranderingsprocessen. Duidelijkheid staat voorop. Zo weet u precies wat u kunt verwachten en waarin u gaat investeren.

Hoe staat het met de kwaliteit?
Wij zijn door de APM Group Limited geaccrediteerd voor het geven van Cobit5, P3O, PRINCE2, ITIL, Agile PM, Lean SixSigma, Lean IT, ASL en BiSL trainingen en het afnemen van examens.
Daarnaast kunnen wij als examencentrum namens EXIN examens afnemen bij u op locatie of op ons kantoor in Aalsmeer. 

Alle GoodSense trainers zijn door de APM Group Ltd gecertificeerd als Approved Trainer en daarnaast zijn alle ITIL trainers gecertificeerd als Service Manager.
Sinds 2009 zijn wij door Cedeo erkend als opleider. Per september 2011 hebben we een hernieuwde Cedeo erkenning met daarbij een hogere klanttevredenheidscore. Wij zijn daarbij gestegen van een score van 94,8% naar 95,6%.

Bij ons bent u dus van een goede training en trainer verzekerd!

Wij houden ook graag vast aan de realiteit. Onze adviseurs en trainers kennen niet alleen de theorie maar ook de zakelijke praktijk in al haar facetten. Wij propageren dan ook geen dogmatische maar juist een praktische en pragmatische toepassing van methodieken.