Twee partijen hebben de handen ineen geslagen: GoodSense en Nestor. Partnership op basis van specialisaties: GoodSense voor de Projectmanagement en ICT-kant, Nestor voor de competenties ‘Leiderschap’, ‘Communicatie’ en ‘Teamspirit’. Kortom: 1+1=3! Handen ineen

Nestor

Gespecialiseerd in Human Performance Improvement. Waar Nestor voor staat? Voor het motiveren en ontwikkelen van de medewerkers en de klanten van opdrachtgevers. Dat boksen ze voor elkaar door op innovatieve en interactieve wijze mensen in staat te stellen een oprechte bijdrage te leveren aan vooropgezette doelen.

Slim en pragmatisch

Nestor integreert coaching, training, e-learning en campagnes tot een boeiend geheel. De mensen van Nestor vormen dan ook een bont gezelschap van internet- en e-learning consultants, webontwikkelaars, trainers, coaches en programmamanagers. Allemaal hbo+ en universitair geschoold, maar eerst en vooral allemaal pragmatisch ingesteld. Iedereen met één doel voor ogen: klanten en medewerkers uitdagen en motiveren met crossmediale campagnes en uitdagende projecten!

Gecertificeerd

Nestor is evenals GoodSense Cedeo-gecertificeerd en als organisatie erkend in het ontwikkelen en uitvoeren van maatwerk trainingsprogramma’s. Als gecertificeerde en geaccrediteerde organisatie leidt GoodSense op voor officiële examens. Bij voorkeur met een op maat gesneden training.

GoodSense