JustitiaNovember 2013, Samen met Ranwood BV organiseert GoodSense een workshop over de juridische aspecten van projecten. Aan de hand van een echt IT-project wordt duidelijk gemaakt waar je mee te maken krijgt en hoe je daar het beste mee om kunt gaan. Omdat het leren door middel van ervaring bij ons hoog in het vaandel staat, krijg je tijdens de workshop voorbeelden van waar het fout gaat en wat je beter niet kunt doen.
Telkens wordt een projectperiode behandeld aan de hand van gebruikte projectdocumentatie. De deelnemer wordt gevraagd een standpunt in te nemen, een analyse uit te voeren of een oordeel te vellen. De deelnemer bepaalt zelf zijn of haar effectiviteit in het treffen van maatregelen en acties om preventief te reageren op het geschil.

Wij denken dat wij met deze workshop een interessante dag neerzetten en verwachten dan ook veel belangstelling. In het eerste kwartaal 2014 wordt de eerste workshop gestart. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
of alvast de brochure downloaden -> Juridische geschillen in projecten - 841 Kb