PayPalDe e-learning omgeving van GoodSense is vanaf nu direct toegankelijk na betaling via PayPal. U hoeft dus niet meer te wachten totdat een account handmatig is aangemaakt maar u kiest uw eigen login en gaat direct aan de slag. Kies voor E-Learning in het hoofdmenu om in te loggen.

In onze e-learning omgeving hebben wij verschillende modules beschikbaar die voornamelijk gericht zijn op het slagen voor de bijbehorende examens. Dit zijn zogenaamde examentrainers met veel oefenvragen die random en onbeperkt door u kunnen worden herhaald. De slagingskans voor het examen gaat hierdoor aanzienlijk omhoog.
Vooral onze Scrum examentrainer met veel extra vragen voor het scrum.org PSM1 (Professional Scrum Master) examen is enorm populair. De vragen zijn hier in het Engels.

Uiteraard kunt u ook uw e-learning op rekening aanvragen zodat we één of meerdere accounts voor u creëren en factureren. Mocht u interesse hebben in deze wijze van bestellen neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.