Veel PRINCE2® Practitioners vragen zich af wat er volgt na hun projectmanagement certificaat. Wij zijn verheugd u te melden dat APMG een nieuwe certificering heeft ontwikkeld genaamd PRINCE2 Professional! Daarnaast kunnen wij vol trots melden dat onze Lead trainer in de zomer van 2011 heeft deelgenomen in de 2e pilot sessie van APMG in de UK en dat hij zodoende de 1e gecertificeerde Professional is in Nederland!! 
Waar bij Foundation en Practitioner uw kennis en begrip van de projectmanagement methode wordt getoetst en de manier waarop u PRINCE2 kunt toepassen gaat Professional certificering verder.

Om te kunnen deelnemen aan PRINCE2 Professional kwalificatie moet u in het bezit zijn van een geldig Practitioner certificaat en ervaring hebben in het managen van een niet-complex project door alle fasen van de cyclus. Dus als u momenteel projectmanager of project teamleider  bent in een zwaarder project, dan is dit iets dat u mogelijk zal interesseren.

Er is geen geen training en u hoeft geen examen te doen. Uw ervaring en vaardigheden worden getoetst door observatie, interviews en rollenspellen gedurende 2 1/2 dag in een assessment centrum (intern).

Als u eenmaal uw Professional certificering heeft behaald dan heeft dat extra waarde voor uw CV en u toont hiermee niet alleen aan dat u verstand heeft van PRINCE2 projectmanagement maar dat u het in de praktijk kunt toepassen. PRINCE2 is gebaseerd op universele principes die zich in de praktijk hebben bewezen over de hele wereld. Het succes zit hem in de "Best Practice" van de methode en u kunt aantonen hoe u deze op voortreffelijke wijze kunt toepassen.

PRINCE2 Professional certificering is beschikbaar vanaf februari 2012!

Voor meer informatie neemt u contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. de folder van APMG is hier te downloaden!