Vol trots melden wij dat GoodSense op het gebied van ITIL® en PRINCE2® een samenwerking is aangegaan met E.Novation. Deze samenwerking houdt in dat E.Novation officieel affiliate is geworden waardoor zij zelf trainingen kunnen aanbieden aan hun relaties.

E.Novation  & GoodSense

 

 

De heren Hoedeman en Nederlof tekenen de overeenkomst
De heren R. Hoedeman (GoodSense) en J. Nederlof (E.Novation - rechts op de foto) tekenen de overeenkomst.

E.Novation

De E.Novation Group is opgebouwd uit verschillende Business Units te weten: Managed Services, Solutions, Business Consultancy en International. Gezamelijk bieden zij een breed portfolio aan diensten en producten binnen de specialismen applicatieontwikkeling, gegevensintegratie, hosting en ICT optimalisatie, door middel van Business Consultancy. Met ruim 200 medewerkers, biedt E.Novation optimaal comfort en ondersteuning bij het delen en onderhouden van informatie binnen een hoogwaardige en stabiele omgeving en is daarmee marktleider binnen de gezondheidzorg!

Sinds 2005 is E.Novation, samen met E.Novation International (met vestigingen in Frankrijk, Engeland en China) onderdeel van de E.Novation Group gevestigd op de E.Novation Campus in Capelle aan den IJssel.

Samenwerking

De invulling van de opleidingen voor relaties van E.Novation wordt in eerste instantie door GoodSense verzorgd, maar deze zal snel overgenomen worden door E.Novation met eigen trainers. De borging van de kwaliteit van de trainingen en het verzorgen van de internationaal erkende examens blijft onder de accreditatie van GoodSense.
In oktober 2011 is de samenwerking bekrachtigd met het ondertekenen van de contracten. Beide partijen hebben veel vertrouwen in een vruchtbare samenwerking en zien de cursisten graag tegemoet!