GoodSense streeft naar een perfecte dienstverlening. Mocht u ondanks onze inspanningen niet tevreden zijn, dan horen wij dat graag van u!
Een gesprek met de betrokken medewerker of docent leidt meestal tot een bevredigende oplossing. Mocht dat niet het geval zijn dan kunt u een klacht indienen. Deze klachtenprocedure bevat informatie over hoe u uw klacht kunt indienen en binnen welke termijn u een reactie kunt verwachten.
Met deze procedure willen wij benadrukken dat wij veel waarde hechten aan een goede relatie met u. Wij nemen uw klacht altijd serieus en zien deze als een kans om onze dienstverlening te verbeteren.

Elke schriftelijke uiting per brief of email van ontevredenheid over de activiteiten of dienstverlening van GoodSense behandelen wij volgens de klachtenprocedure.

Om uw klacht zo snel mogelijk te kunnen beoordelen vragen wij van u in ieder geval de volgende zaken op te nemen:

  • uw naam, adres en woonplaats
  • de datum
  • een heldere beschrijving van uw klacht
  • eventuele voorgaande correspondentie en relevante kopieën van documenten die uw klacht verduidelijken

Hoe meer informatie u verstrekt, hoe beter wij in staat zijn uw klacht te behandelen.

Uw klacht kunt u sturen naar:
GoodSense BV
Zwarteweg 121
1431 VL AALSMEER

of electronisch naar:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Binnen één week na ontvangst van uw klacht ontvangt u een schriftelijke ontvangstbevestiging. Met deze bevestiging wordt u geïnformeerd bij wie uw klacht in behandeling is en over de periode waarbinnen u een inhoudelijke reactie kunt verwachten. Wij streven er naar dit binnen 15 werkdagen te doen. Mocht blijken dat dit niet haalbaar is, dan ontvangt u hierover schriftelijk bericht. U kunt erop rekenen dat uw klacht zo objectief mogelijk wordt beoordeeld. Degene die uw klacht behandelt kan u tijdens de beoordeling vragen om extra informatie.

Onafhankelijke beroepsinstantie:
Wij doen er alles aan om uw klacht naar tevredenheid af te handelen. Toch kan het zo zijn dat u het niet eens bent met de afwikkeling. U heeft dan de mogelijkheid zich te wenden APMG Benelux in het geval uw klacht een bij GoodSense gevolgde training betreft. Het advies van APMG is bindend voor GoodSense. Mogelijke consequenties worden binnen een termijn van vier weken afgehandeld.

Wilt u een beroep doen bij APMG dan kunt u contact opnemen met:
APMG Benelux
Postbus 3031
1270 EA Huizen
Nederland